Ben jij klaar om de HR afdeling naar een volgend niveau te tillen? Krijg jij energie van het helpen van medewerkers? En werk je graag in een multicultureel team? Kom werken bij ons! We zoeken een HR Advisor (3-5 dgn/wk) die van aanpakken houdt.

De functie:

Als HR Advisor raak je alle aspecten van HR aan, bijvoorbeeld administratie en salarisadministratie. Daarnaast ben je de spil in ons recruitmentproces. Maar je het grootste deel van de tijd pak je samen met de HR Manager verschillende projecten en implementaties op. Dit is een perfecte functie als je je breed wilt ontwikkelen én je tegelijkertijd wilt verdiepen in HR projecten of een specifiek HR onderwerp.

Wat ga je doen? Je

 • bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers. Daarom werk je regelmatig op kantoor, thuiswerken is in overleg ook mogelijk!
 • bent verantwoordelijk voor alle HR en salarisadministratie – de salarisadministratie wordt ondersteund door een externe partij aan wie jij de juiste informatie aanlevert. Payroll kennis is niet noodzakelijk.
 • managet het recruitmentproces van A-Z en werkt nauw samen met managers en externe partner(s) om de juiste kandidaat te vinden.
 • doet IND- en 30%-regeling-aanvragen en regelt de afhandeling daarvan.
 • verzorgt de onboarding & offboarding (exit gesprek) van medewerkers.
 • schroomt niet om verbeterpunten aan te dragen voor je eigen werk en dat van het HR-team.

Wat breng je mee?

Je bent net afgestudeerd van de opleiding HRM of hebt tot 2 jaar ervaring als HR Admin, HRSSC Rep of recruiter. Het belangrijkste is een positieve instelling, ambitie en hand uit de mouwen steken mentaliteit! Je hebt (of bent bijna klaar met) een HRM opleiding op HBO-niveau en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Mocht je ervaring hebben met AFAS, dan is dat een plus. Als eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers zijn je sterke communicatievaardigheden en empathisch vermogen onmisbaar. Je denkt in mogelijkheden, bedenkt creatieve oplossingen en je krijgt energie van het oplossen van vraagstukken. Je bent een ster in het houden van overzicht, bent georganiseerd en maakt af waar je aan begint. Je krijgt energie van samenwerken en het runnen van jouw eigen ‘winkel’. In deze rol is veel ruimte om je werk zelf in te delen en om je verder te ontwikkelen als HR professional.

Wat we bieden en wie we zijn:

 • Goed salaris tussen €2.500,- en €3.400,- bruto gebaseerd op 40 uur per week.
 • Ook krijg je 30,5 vakantiedagen naast de nationale feestdagen.
 • Goed pensioenplan, waaraan HUB voor 2/3e bijdraagt.
 • Hybride werken, als je dat wilt.
 • HUB Organoids is een open organisatie vol energie. We zijn klein, maar groeien snel. Onze technologie is wereldwijd toonaangevend: we ontwikkelen mini-orgaantjes waar medicijnen en behandelingen op getest kunnen worden. Zo brengen we dus ‘de patiënt in het lab’ voor onze opdrachtgevers. Je toekomstige collega’s hebben maar liefst 17 nationaliteiten. Samen werken we elke dag met passie om de organoid-ontwikkeling te verfijnen en het gebruik van organoids wereldwijd te bevorderen.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar; hr@huborganoids.nl

We kijken uit naar je reactie!

X

Have any questions?

contact us